followers comel

Thursday, 4 September 2014

Lambatnya Jumaat

Lambatnya Jumaat T.T


Dakwat printer dah habis, and I don't have any freaking money to buy the new one. Yet T.T 



Dengar cerita, PTPTN sem 7 ni masuk hari Jumaat ni, iaitu esok. Betul ke tak ni? Janganlah bagi aku harapan palsu T.T

Sejak masuk sekolah ni, semua maklumat penting, through WhatsAp je. Dah lah smart phone (yg bodoh) tu dah rosak. Memang aku ni macam orang hulu yang tak punya connection dengan dunia luar la jadinya. Selalu je termiss apa-apa maklumat penting. Macam hari ni, meeting was cancelled, aku kemain bersiap awal. Kesudahannya, Dibah ajak pergi lepak dekat library Intec. Hmm, kan dah membazir masa tidur aku tu?

Pendek kata, lambatnya PTPTN masuk. Aku nak beli dakwat printer, aku nak beli smart phone. Semua ni sebab praktikum lah. Haish.

No comments:

Post a Comment