followers comel

Friday, 27 December 2013

hakikat

Maaf, sebab lama tak menulis. Busy semester ini, katanya. benar, tapi takkan tak ada secebis waktu untuk menaip? Ah, orang lain bukannya mahu tahu, aku lebih rela menghabiskan waktu di atas katil berbanding di meja study! :p


Semester ini, paling kurang, ada waktu untuk bernafas, walaupun assignment melimpah-ruah walaupun study week meniti hari untuk melabuhkan tirai. Detik ini, tinggal assignment subjek Drama dan Research Methodology saja lagi yang belum bersentuh. Penat! 


Lupakan seketika tentang dunia study yang takkan berkesudahan. Jatuhkan diri ke alam fantasi untuk seketika. Tadi, awal-awal malam lagi sudah kuterima SMS daripadanya. Rindu, sebab si gadis sudah berbulan-bulan tidak menjenguk kampung halaman. 

"Awak ni nampak je macam ganas, tapi hakikatnya, manja." 

Kenapa slow poke sangat ni, sayang? Dah jelas terbukti yang saya ni seorang yang penyayang, lembut hati dan manja. Hahaha

Awak..
E'ka Zulaikha yang awak kenal sejak tingkatan satu ni memang macam ni. 



1 comment:

  1. good luck ! ..jemput singgah blog..ade pencarian bloglist n hadiah special :)

    ReplyDelete