followers comel

Tuesday, 27 November 2012

21 things for my 21st bday on 21st January 2013.

Just my random notes. About what I want on my coming 21st bday :D
If it does not happen on 21st January 2013, hope it will happen anytime in 2013 :') 

1. Losing body mass. Another 10 kg's :p Ideal weight, yohoo :p

2. Practice cooking delicious meals -.-' Haih. Demi 'Yusuf'

3. Try drive kereta Saga Mak -.-' Dah dua tahun ada lesen memandu tapi susah sangat nak drive :\

4. I want a tablet. Tak kisah la i-Pad ke, Galaxy Tab ke, tab made in China, asalkan tab. senang. 

5. Smart phone. Haha. Mak kata nak bagi sempena usia 21 tahun. Betul ke x ni? :p

6. HP printer. Senang nak print assignment. Moga-moga sem 4 nanti dah ada sebijik. 

7. Digital camera. Hehe. Yang ni memang penting sangat sangat sangat :D 

8. Branded handbag. Tak kisah, tapi prefer Converse/Puma/Adidas/Nike. Kalau dapat yang snake skin lagi bagus :D

9. Wedges shoes yang selesa. Jalan jauh-jauh pun tak sakit kaki. Haih :D 

10. Dress yang comel-comel. Nak peplum dress :D 

11. Baju kurung peplum. Untuk ke kelas? Alamak, gojes kemaen :p

12. Headphone Sony. Baru sedap nak dengar mp3 kan kan kan? 

13. Game console. Teringin sangat nak main games, lepas tension malam-malam lepas study :p 

14. Hard disk. Ini penting juga. Sebab nak simpan movie banyak-banyak. Itu hobi terbaru. 

15. Nak terbitkan novel/kompilasi cerpen sendiri. Nak bergiat dengan lebih aktif dalam bidang penulisan. 

16. Nak join lebih banyak bengkel penulisan/kebudayaan. 

17. Nak belajar main muzik. Terutamanya gitar. 

18. Nak dapat red/black belt untuk Taekwondo. 

19. Nak masuk sparring Taekwondo. tapi dalam kategori bawah 55 kg. InsyaAllah :D 

20. Nak main catur sampai ke peringkat yang membanggakan.

21. Nak dapat dean list. (dan dapat ijazah kelas pertama. Amin :D)


No comments:

Post a Comment