followers comel

Wednesday, 15 August 2012

sakit.

Seriously, aku benci bila perkara ni jadi macam ni.
Aku tak suka bila hati aku sakit :'(

Okay, aku akan ignore kau lepas ni.
Perjumpaan tu nanti akan jadi yang pertama dan terakhir, sebab aku tak nak jadi sorang yang memungkiri janji.
Janji harus ditepati walaupun perit yang aku rasa :\

ps: Suatu hari nanti bila kau sedar akan kewujudan blog ni, aku harap kau baca semua luahan hati ni. Semua ni sebab kau!


No comments:

Post a Comment