followers comel

Sunday, 22 July 2012

Ramadan & pengakuan tulus

Assalamualaikum. 


Salam Ramadan semua :)
Hari pertama Ramadan sudah berlalu dengan jayanya, dan aku rasa bertuah kerana ketemu Ramadan kali ni :D

Seronok sebab Mak belanja sepasang wedges & beg tangan baru. Penangan Field Experience memang terasa la :') Haha. Ni bukan praktikum lagi tau, pre-praktikum pun bukan. Ni untuk subjek Field Experience sem depan. 

Dah bayar baju kurung lace, jaket dan tshirt yang dibook haritu. Rasa lega sekejap, tapi tadi dah mula book satu cardigan dengan dress pulak -.- Alahai. Mana nak korek duit ni E'ka oooi?

p/s: saya susah tahan nafsu bila tengok dress & baju comel2. kalau dapat suami kedekut memang susah hidup saya. kihkihkih

No comments:

Post a Comment