followers comel

Sunday, 29 July 2012

Demam Baju Kurung :D

Assalamualaikum! 

Hari ni dah 29 Julai 2012, iaitu hari kesembilan berpuasa. Alhamdulillah, puasa masih cukup :p Dan hari ni juga telah masuk hari kelima aku menjalani Field Experience di sekolah lama. Tak ada apa-apa yang menarik pun, dan hari ni cuma masuk satu kelas je. Masa selebihnya? Tidur di bilik guru! Mengantuk! -.- Malam ni, pulun habis-habis buat ROS report ye E'ka! 

Oh ya, semenjak dua menjak ni, demam baju kurung tak habis-habis melanda -.- Dan hari ni, terima satu parcel baju kurung lagi, dari Penang :D




A simple baju kurung. 
But I like that corak batik :) 

Beberapa hari yang lalu, aku mengalami kekecewaan yang amat, selepas baju lace hijau yang dibeli dari internet, tak muat! T___T Untuk XS rupanya, sedih betul bila silap tengok saiz ni :'( Daripada disimpan je tak dipakai, jadi aku pun berbarter la dengan someone dari Penang. Dan inilah hasilnya :D Memang ngam-ngam! Alhamdulillah, bentuk badan dah kembali kepada asal. No more obesity after this! :p


ps: Dress ni pun daripada orang yang sama :) Saiz S, hambik kau! Memang padan tapi aku kena kurus sikit lagi la -.- Kawaiinya~ 



No comments:

Post a Comment