followers comel

Sunday, 15 January 2012

The Last but not Least: We C Things Differently part 3!

Assalamualaikum.

Memandangkan hari dah pun petang dan otak dah tak mampu nak menghadam nota-nota Linguistics, apa kata kita habiskan entry terakhir budak-budak TESL 1C ni? --''
Maaf kepada sesiapa yang menunggu lama! :|


Dari kiri: Aqilah Aman & Eeyra Zaher 

Terlebih dahulu, maaf beribu-ribu lemon buat Aqilah Aman sebab terpaksa masukkan gambar beliau dalam entry ni --'
Bukannya apa, nanti tak cukup 30 orang ahli TESL 1C --''

Aqilah: 
Tegas orangnya. Agak nakal tapi sensitif. Hehe. Dalam hati ada taman la ni --''
Tak suka gambar diambil, katanya.
Maaflah sebab dah terambil, dan apa kata terupload sekali masuk blog kan?


Kaka: Gadis bercermin mata yang tersenyum memandang kamera 
(bukan yang pakai baju biru tu ye --')

Susah betul nak cari gambar Kaka sorang-sorang, almaklumlah pemain bola sepak terkenal. Eh eh? --''

Kaka ni jiran depan bilik aku je (true story). Keh3 
Sangat suka tengok dia present dalam kelas sebab English dia, fulamak, fluent gila kot --'
Kaka pernah cakap yang dia ni pernah join cosplay. Fuhh.
Diam-diam ubi berisi betul la si Kaka ni :)



Haa..ni pulak Farah Nojie, pengedar Herbalife berjaya dalam kelas aku :)
Setakat ni Nojie dah berjaya turunkan 7 kg berat dia tau! 
Sekarang makan ayam tiga empat ketul pun konpem tak gemuk. Hehe


Seorang yang sangat independent dan excellent dalam study
Kata orang, gifted laaa :)
Jom stalk Nojie di blog beliau. AHAHA. Jangan marah ye coach




Ain Romeli @ Nia Ilemor (paling kiri): 
Ain ni suka sangat bergambar, tak kira kat mana-mana, asalkan scenery cantik sudah. Hehe 
Accent dia masa present, pehh, sedap weh dengar.
Dia ni minat subjek Literature.
A cute person dan suka sangat orang panggil dia comel, cantik & jelita --''


Okay, rasanya dah cukup 30 budak 1C aku describe kan? --'
Letih tau, sampai kena buat 3 entry gitu...


Ni pulak permainan Pasangan ideal yang diconduct oleh Lee Joe dan Acham. 
Mak aihh, nak tercabut lutut aku main benda nih --'
Kaum 'isteri' patut bersyukur tau atas pengorbanan husband-husband semua -..-


p/s: Pasangan Ideal dirangkul oleh pasangan Ain Amira & Wani.
Aku & Ima sikit lagi nak menang tapi nak buat macam mana, 
pasangan ideal macam kami ni mesti ada orang cemburu. Grrrrrr 






Pasangan Ideal (tempat kedua) 


Aku: Jom bebi, kita kawin lari kat Siam nakk?


Ima: Alah bi, ada pegawai pencegah maksiat la pulak kat belakang nuu! 
(merujuk Dibah di belakang ye) 


Aku: Mana bebi, mana? *pandang depan belakang*
Jom terjun tasik, bebi, kalau tak, kantoi tangkap basah! 


Ima: %^&$#@* *terjun tasik lagi basah kot* 


********************************************


Ya Allah, 
sekejap gila kot sem 1 berlalu.
Rasa macam baru semalam mendaftar masuk Mawar.
Baru semalam perkenalkan diri pada budak-budak 1C.
Rasa baru semalam present History dan dapat markah rendah :'(
Rasa baru semalam bermesra-mesra, bergurau senda dengan kalian semua.


Walau apa-apa pun, 
good luck semua untuk paper terakhir untuk sem ni, iaitu Linguistics.
Korang semua kan terror, bagi la aura kat aku sikit :|


p/s: 
Kemungkinan Mr. Yudi lagi ajar kita Syntax sem depan.
Suka tak suka tak???



No comments:

Post a Comment