followers comel

Friday, 7 October 2011

suka duka khamis :D :'(


bangun je dari tidur, dah ada breakfast roti disapu peanut butter atas meja study buat aku. thanks rumet :') disebabkan menghargai kerajinan & keprihatinan rumet, aku tetap makan, walaupun lepas ni, dua tiga bijik jerawat pasti akan tumbuh :'|




Suwit betul rumet aku. siap tinggal note lagi :D 
malangnya gambar roti tak ada. 
aku makan sampai habis baru ingat nak snap gambar =.="
again, THANKS A LOT, Bobo Zahra! :DDD

p/s: rumet, saya alergik kacang :| *again, banyak betul alergik sekarang ni...

hari ni, rasa heaven gila sebab boleh bangun tidur lebih lambat daripada biasa! :D yeay! rasa letih + bosan bila hari-hari terpaksa bersiap awal-awal, tapi still kena kejar bas trans rengit untuk ke intec. what a hectic life :| 

macam biasa, hidup yang tak ada life, aku tak ke mana-mana hari ni, mengenangkan purse yang semakin hari semakin pathetic rupanya :'| masih menunggu mak bank-inkan duit untuk meneruskan sisa-sisa kehidupan kat sini. ahaha. kata dah tak homesick kan? :) 

best sangat ke hari khamis ni? oh no, petang ni ada kawat lagi :| Ya Allah, kentalkanlah hati ni....

p/s: aku mungkin tak ke mana-mana weekend ni. nak siapkan esemen. plus, keadaan kewangan tak mengizinkan. sorry :(


3 comments:

  1. bestnye ada roomate yg prihatin ^^

    singgah ke blog saya sayang!

    ReplyDelete
  2. wah zue, manis laa dapat rumet gitew...

    jeles sy, rumet sy tak gitew... :(

    ReplyDelete