followers comel

Sunday, 9 October 2011

outdated -..-


Kisah semalam lagi -.-"
Sorry, aku tak dapat nak update life kat sini pada hari yang sama. 
Wifi tiba-tiba tak boleh guna lepas petir semalam :'(
Bukan main aku merungut sebab tak dapat nak siapkan esemen bila wifi tak ada. 
Bila dah ada wifi, mulalah nak berFB, berblog dan segala bagai. 

Okay, back to my story
semalam aku ke DATC iaitu Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM Shah Alam. 
Taklah jauh sangat dari kolej aku, tapi kitorang saja rasa nak travel naik bas UiTM -.-" Ahaha. 

Setibanya kat situ, expectation aku terhadap program yang berlangsung dari 6-8 Oktober (semalam), sangat-sangat jauh berbeza -.-"
Mungkin sebab kitorang outdated kot, hari terakhir baru nak pergi.
Hasilnya, pffff, boleh tengok maskot Upin & Ipin je la (sorry, malu nak snap gambar, biar dalam hati meronta-ronta nak snap gambar dengan kartun 'kesayangan' pun. what the fish kan? =..=) 

Last-last, kitorang just pusing-pusing dekat gerai-gerai yang ada kat situ; Nani beli susu kambing + spirulina apa entah, Ima beli blueberry cheese tart, dan aku? Beli jam tangan -.-' Nasib aku selalu malang part jam tangan ni..tak sampai beberapa hari, minggu atau bulan, mesti sesuatu yang tak dijangka akan berlaku pada jam tangan aku. Hehe. 


p/s: okay, lain kali, aku akan snap picture ye. sorry :( 
p/s: suka hati jugak sebab dapat barangan free :)
p/s: daftar KARISMA semalam. diorang kata boleh dapat markah Kemahiran Insaniah (KI)?? 



dapat barang free masa karnival halal tu -.-"
takpe la, asalkan free kan?




No comments:

Post a Comment